Voordelen

Aedes Maritima bestaat uit 12 uniek gesitueerde en duurzaam gebouwde appartementen die uitstekend verhuurbaar zijn

verkoop gestart

Waarom Aedes Maritima

Een belegging in recreatief vastgoed met tal van voordelen

Uitvouwen? Klik op >

Aedes Maritima ligt op het eiland Noord-Beveland. Met 50 kilometer kust is dit een waar paradijs voor toeristen. Men kan hier volop genieten van vergezichten, verrassende kleine zwemplekken of het prachtige Noordzeestrand. 

Bij verhuur kunt u ook als particulier de in rekening gebrachte btw inzake de aankoop van het appartement en de inventaris terugvragen. De btw dient u in de bouwperiode wel te voldoen. Daarna kunt u het bedrag via de aangifte omzetbelasting terugvorderen.

  • Uitzicht op Natuurpark Oosterschelde
  • Uitzicht op de Zeelandbrug
  • Uitzicht op de Oosterscheldekering
  • Uitzicht op Zierikzee/Schouwse kust
  • Uitzicht op recreatievaart

Aedes Maritima, oogt als een rij geschakelde herenhuizen en heeft een charmante en klassieke uitstraling. Hier komt dan ook geen rechthoekig appartementencomplex.  De Oude Haven waaraan het gebouw ligt is opnieuw heringericht en van water voorzien. Hierdoor komt Aedes Maritima rechtstreeks aan het water te staan. 

Alle appartementen worden gasloos opgeleverd. Ook wordt de warmte die in de lucht zit gebruikt voor uw woning. Ventilatie geschiedt door een systeem met warmteterugwinning. Deze maatregelen zijn niet alleen goed voor het rendement op uw investering, maar ook voor het milieu.

De recreatiewoning valt, bij verhuur, in Box 3. Dit houdt in dat er gestaffeld inkomstenbelasting wordt geheven over de waarde van uw investering, verminderd met eventuele (hypothecaire) schulden. De daadwerkelijk ontvangen jaarlijkse huuropbrengsten zijn niet belast. Over de vermogenswinst die u bij verkoop behaalt hoeft u in beginsel geen inkomstenbelasting te betalen.

Bekijk hier de informatiefilm

Video afspelen
Meer informatie

Een toelichting op een aantal belangrijke punten

Recreatievaart-SR

01. Locatie en omgeving

Woonaccommodatie Aedes Maritima ligt op het eindeloze eiland Noord-Beveland: een waar paradijs voor recreanten. Maar toch bent u hier ook echt buiten. Het uitzicht vanuit Aedes Maritima is onbelemmerd en adembenemend. Rust, ruimte en reine lucht alom.

02. Fiscale aspecten

Er zijn bij de verhuur van een recreatiewoning door een particuliere belegger diverse fiscale voordelen die een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan het uiteindelijk te behalen rendement. 

03. Beleggen in recreatief vastgoed

Uw spaarrekening levert niets op? Investeren in een vakantiewoning in Zeeland kan een aantrekkelijk alternatief zijn. Hoe verloopt het proces in de praktijk en wat draagt bij aan een succesvolle investering?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

De multiniveau-appartementen in Aedes Maritima zijn een uitzonderlijke mogelijkheid om te investeren in een schaars appartement met uitzicht op Natuurpark de Oosterschelde.

start bouw: voorjaar 2020
Scroll naar top